Loader

Het openbaar vervoer

Voor wie met de bus of trein richting Hoek van Holland reist, is MIJN Torpedoloods zeer gunstig gelegen. Het restaurant ligt immers op nog geen 5 minuten loopafstand van trein- en busstation Hoek van Holland Haven. Uit de kant van Den Haag en het Westland rijdt bus 35, elke dag van de week, meestal eens per half uur. Op hetzelfde station stopt de trein die Hoek van Holland verbindt met Rotterdam en tussengelegen plaatsen, zoals Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Vanuit het station loopt u rechts langs het water. U vindt MIJN Torpedoloods aan uw rechterhand.

 

Met de auto

Wie met de auto MIJN Torpedoloods wil bezoeken, kan gebruik maken van verschillende uitvalswegen vanuit Rotterdam en Den Haag. Wie de A20 vanuit Rotterdam neemt, moet afslag Hoek van Holland nemen en de Maasdijk (N220) volgen. Als u aan het einde van de Maasdijk stoplichten passeert, sla dan linksaf en rijdt alsmaar rechtdoor. Sla bij de rotonde linksaf en rijdt door tot u Station Hoek van Holland Haven in het vizier krijgt. U rijdt over het spoor naar het water en slaat dan gelijk rechtsaf. U vindt MIJN Torpedoloods aan uw rechterhand.

 

Parkeren

Parkeren bij MIJN Torpedoloods is geen probleem. Achter het restaurant hebben wij een voldoende parkeergelegenheid ter beschikking, waar u gratis kunt parkeren tijdens uw bezoek aan MIJN Torpedoloods.