Loader

Welkom

Bij MIJN Torpedoloods kunt u terecht
voor lunch, wining, dining & sleeping.

Welkom op de website van eet-, drink- en slaapgelegenheid MIJN Torpedoloods. U kunt ons vinden aan de Berghaven te Hoek van Holland, onder de rook van Rotterdam en op een steenworp afstand van het strand, de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Gelegen aan de historische haven, biedt MIJN Torpedoloods de mogelijkheid tot lunch, wining, dining & sleeping in een sfeervolle ambiance. Onze menukaart staat vol met heerlijke, maar betaalbare lunch- en dinergerechten, die wij altijd serveren met een glimlach. Het leveren van de best mogelijke service staat bij MIJN Torpedoloods voorop.


Even binnenkijken 

Zakelijk &
vergaderen

Feesten &
Trouwen

Blijven
slapen

Hotel

Blijft u bij ons slapen?
Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Het hotel bestaat uit tien tweepersoons kamers, waaronder een familie-kamer. Onze gasten profiteren van gratis wifi, flatscreen-tv en ook het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Ook voor mindervaliden is het hotel toegankelijk. Onze inrichting is modern, wit en fris en sfeervol. Het hotel is de perfecte slaapgelegenheid voor zowel zakelijke overnachtingen als vakantie. Naast het hotel vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw auto. Ook is er een oplaadpunt voor uw electrische auto en is er de mogelijkheid om uw fiets overdekt en veilig te stallen en op te laden.

 

Lees meer
Check beschikbaarheid

Agenda

Wij organiseren regelmatig leuke, gezellige
en smaakvolle evenementen.

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.