Vergaderen

Op zoek naar een vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Stopt u gerust met zoeken.
Bij MIJN Torpedoloods kunt u met een klein of groot gezelschap in alle rust vergaderen. Onze afgesloten vergaderruimte, met fantastisch uitzicht op de Berghaven, is te huur tegen een betaalbare prijs.

Trouwen

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. En daar hoort natuurlijk de perfecte locatie bij. Misschien is MIJN Torpedoloods wat u zoekt. Wij zijn er voor de verschillende facetten van uw bruiloft. Van de ceremonie tot het feest. Loopt u gerust eens binnen voor meer info.

Diner, borrel of feest

MIJN Torpedoloods is een mooie locatie voor uiteenlopende gelegenheden. Heeft u iets te vieren? U kunt bij ons terecht met kleine en grote gezelschappen. Komt u gerust eens langs om te praten, zodat we samen de mogelijkheden voor uw diner, borrel of feest kunnen bekijken.

Bedrijfsevent

Neem MIJN Torpedoloods eens in overweging voor uw feestelijke bedrijfsevent. Met veel zorg verzorgen wij uw bedrijfsuitje, team- of afdelingsuitje, relatiedag of teambuildingsdag. MIJN Torpedoloods biedt uiteenlopende mogelijkheden met betrekking tot het programma en de horeca.

Vraag vrijblijvend een offerte aan