Loader
 
Mijn

Hotel

Een heerlijke slaapgelegenheid voor zakelijke
overnachtingen of voor vakantie.

Het hotel bestaat uit tien tweepersoons kamers, waaronder een familie-kamer. Onze gasten profiteren van gratis wifi, flatscreen-tv en ook het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Ook voor mindervaliden is het hotel toegankelijk. Onze inrichting is modern, wit en fris en sfeervol. Het hotel is de perfecte slaapgelegenheid voor zowel zakelijke overnachtingen als vakantie. Naast het hotel vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ontbijt inbegrepen
Eigen badkamer
Rolstoelvriendelijk
Goede bereikbaarheid
Gratis parkeren
Gratis WiFi

 

De beschikbaarheid checken?

Direct uw kamer boeken?

De historie van het Badhuis.

Het hotel van MIJN Torpedoloods is gevestigd in een pand, dat de naam MIJN Badhuis draagt. Deze naam is afkomstig uit de vorige eeuw, toen militairen die geplaatst waren bij het fort en de Torpedoloods het Badhuis gebruikten om te douchen.

Douchen voor een dubbeltje

Het pand is vanaf 1904 t/m de jaren ’80 in gebruik geweest. Tot na de Tweede Wereldoorlog was het van het ministerie van Defensie. En mocht de lokale bevolking iedere zaterdag voor 10 gulden centen komen douchen. Dit omdat dit pand destijds een van de weinige was voorzieningen was in het dorp. In de jaren ’70 en ’80 diende het pand als kleedruimte voor mensen die zwemles kregen in de berghaven. Mensen konden dan deze ruimte gebruiken voor omkleden en douche.

Mannen en vrouwen

Het pand bestond uit twee kleedruimtes met ertussen een wasgedeelte. Met name de procedure van wisselen tussen mannen en vrouwen was bijzonder. De vrouwen mochten eerst gebruik maken van de wasvoorzieningen. Als zij klaar waren met douchen klopten zij tweemaal op de deur van de mannenkleedkamer. Daarna verlieten zij de wasruimte. Zodra de deur  van de vrouwenkleedkamer hard werd gesloten ging de deur van de mannenkleedkamer open.

Nieuw pand

Het pand was in 2013 toen MIJN Torpedoloods werd geopend in slechte toestand en had geen monumentale status. En is vanaf de jaren ’90 ook niet meer onderhouden. Het pand was dusdanig in verval dat het niet meer gebruikt kon worden voor het nieuw hotel. Wel is er gekozen om het pand in de stijl van het badhuis te bouwen. En ook het nokraam terug te plaatsen. Dit kunt u zien boven de ingang van het hotel in de nok. Dit was een markant kenmerk van het pand. Het hotel in het nieuwe Badhuis is op 25 mei 2016 geopend door de opa en oma van Linda Geers.